جمع اوری آطلاعات صفحه ۱۱۷

 انواع  ماهواره
ماهواره ضد سلاح: ماهواره ضد صلاح که بعضی مواقع ماهوارههای کشنده نیز خوانده میشود، برای تخریب کردن ماهوارههای دشمن و دیگر سلاحهای مداری طراحی شده است که آمریکا در حال تحقیق و توسعه این نوع است و ایران و روسیه از این ماهوارهها در اختیار دارد.
ماهوارههای ستاره شناختی: این نوع از ماهوارهها برای مشاهده فاصله سیاره، کهکشانها و دیگر اشیا خارجی فضا استفاده میشود.
ماهواره های زیستی: ماهوارههای زیستی برای حمل ارگانیسمهای زنده طراحی شده است و عموماً برای آزمایشهای علمی استفاده میشود.


ماهواره های مخابراتی: این نوع از ماهوارهها برای اهداف ارتباط راه دور در فضا قرار گرفته است؛ ماهوارههای مخابراتی مدرن از مدارهای زمین همگام، مولنیا و پایینزمینی استفاده میشود.

ماهواره های مینیاتوری: ماهوارههای مینیاتوری دارای وزنی کم و سایز کوچک غیرعادی است که به سه دسته کوچک (۲۰۰ الی ۵۰۰ کیلوگرم)، میکرو (کمتر از ۲۰۰ کیلوگرم) و نانو (کمتر از ۱۰ کیلوگرم) تقسیم میشود.

ماهواره های هدایتکننده: این ماهوارهها از پخش کردن سیگنالهای رادیویی استفاده میکند تا دریافتکنندههای موبایل را در زمین فعال و مکان دقیق را مشخص کند.

ماهواره های اکتشافی: ماهوارههای اکتشافی، مشاهداتی زمین یا مخابراتی است که برای کاربردهای نظامی و جاسوسی مستقر شد

ماهواره زمینشناسی: ماهوارههای زمینشناسی برای نظارت بر محیط، هواشناسی و ساختن نقشه استفاده میشود.

ماهواره های تتر: به ماهوارههایی که به وسیله یک کابل به دیگر ماهوارهها متصل میشود، تتر میگویند.

ماهواره های هواشناسی: این ماهوارهها به طور ابتدایی برای نشان دادن آب و هوای کره زمین بکار می روند

یک ماهواره در مدار خود باقی می ماند تا زمانیکه شتاب آن کم شود و در چنین حالتی نیروی گرانش ماهواره را به سمت پایین و به سمت اتمسفر می کشاند. سرعت ماهواره هنگام برخورد با مولکول های خارجی ترین لایه اتمسفر کم می شود. هنگامی که نیروی گرانش ماهواره را به سمت لایه های داخلی اتمسفر می کشاند هوایی که در جلوی ماهواره قرار می گیرد سریعا به قدری فشرده و داغ می شود که در این هنگام بخشی و یا تمامی ماهواره می سوزد

 

enemad-logo
X